Mesyuarat Rakan Kongsi Bandar Pertama Bermula dan Peta Bandar AMA Mengembang!

09-06

AMA akan mengadakan Mesyuarat Rakan Kongsi Bandar Pertama pada 20 Oktober. Mesyuarat ini akan menghimpunkan rakan kongsi bandar dan industri daripada pelbagai wilayah untuk membincangkan mod operasi francais platform dan prospek untuk memahami peluang perniagaan yang luar biasa dalam pasaran semasa!

 

Pada awal mesyuarat, ketua francais global AMA akan menyampaikan ucapan mengenai "Potential Market and City Fine Operation of AMA", diikuti dengan perancangan dan ringkasan pembangunan awal, dan kemudiannya wakil rakan kongsi elit akan membentangkan:

Ibu pejabat AMA berkata ia akan menyokong sepenuhnya rakan kongsi bandar untuk menjalankan perniagaan dan memberi mereka lebih banyak hak dan kepentingan. Pada masa ini, AMA mempunyai lebih daripada 70 rakan kongsi elit yang menyatakan pengesahan yang tinggi untuk mod operasi perkongsiannya yang menguasai pasaran. Selepas pusingan baharu perekrutan rakan kongsi, AMA akan menyediakan sebanyak mungkin sumber untuk rakan kongsinya.

 

Mesyuarat Rakan Kongsi Bandar Pertama akan membawa titik perubahan baharu untuk perkongsian pemasaran pada tahun 2022. Daripada segi mencapai kejayaan dalam pasaran baharu dan mewujudkan model baru pemasaran digital, AMA, sebagai wakil pemasaran dalam e-dagang digital, membawakan kita prospek yang lebih luas. Kelebihan pengurusan yang kuat dan sistematik pada peringkat awal telah membuka jalan untuk meningkatkan saham pasarannya. Ia dipercayai yang dengan bergantung kepada peningkatan berterusan dan pemerkasaan hak dan kepentingan rakan kongsi, susun atur bandar AMA akan diperluaskan lagi!

 

Semak pautan: https://ama100.com/

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.