NETA Auto Memperkenalkan Pelbagai Model di Mala

2024-05-24

MAEPS Serdang, Malaysia - NETA Auto memberikan impak besar di Malaysia Autoshow 2024 dengan memperkenalkan kesemua model kenderaan mereka buat pertama kali di Malaysia. Antara yang paling menarik ialah debut model NETA X yang menetapkan standard baharu dalam kelasnya dengan teknologi canggih dan pengalaman pemanduan yang unggul. Acara ini, yang turut disertai oleh pengumuman besar dan pelan strategik, dihadiri oleh tetamu terhormat, rakan media, dan pemimpin industri. Booth NETA Auto terletak di HALL A - 03 & 06, MAEPS Secretariat Building, Mardi, 43400 Serdang, Selangor.

Gambar Kumpulan Pengurusan NETA AUTO & NETA-ISSB

Turut hadir ialah Encik Zhou Jiang, Naib Presiden NETA Auto (keenam dari kanan), Cik MinXue Li, Naib Presiden NETA Auto Overseas (kelima dari kanan), Dato SM Azli, Pengerusi Eksekutif (kelima dari kiri), Farok, Ketua Pegawai Eksekutif (ketiga dari kiri), dan Lim Kwee Shyan, Pengarah Eksekutif (keempat dari kiri).

Visi NETA untuk Malaysia

Encik Zhou Jiang, Naib Presiden NETA Auto, menekankan komitmen syarikat untuk menyediakan kenderaan elektrik pintar yang canggih dan mampu milik kepada pasaran Malaysia. Beliau menonjolkan pencapaian mengagumkan NETA dalam tempoh tiga tahun yang lalu, termasuk menerajui jualan dalam kalangan pengeluar kereta baharu di China dan pengembangan global yang pesat, dengan tumpuan khusus kepada pasaran Malaysia. "Malaysia adalah salah satu daripada tiga pasaran global utama kami," kata Encik Zhou Jiang. "Dalam tiga tahun akan datang, kami merancang untuk memperkenalkan empat produk utama dengan jumlah sasaran jualan sebanyak 34,000 unit. Kilang kami di Malaysia dijadualkan memulakan pengeluaran pada Suku 1 2025, dan kami berhasrat untuk membuka 50 outlet jualan, mencipta kira-kira 3,000 pekerjaan."

622f2c5a5b3114dabe0b3f8db6d3d98Ucapan oleh Naib Presiden NETA Auto, Encik Zhou Jiang

Komitmen terhadap Pasaran Malaysia

Dato SM Azli, Pengarah Eksekutif Intro Synergy Sdn Bhd, pengedar NETA di Malaysia, berkongsi kegembiraannya tentang masa depan jenama tersebut di Malaysia. "Kami menyasarkan untuk mencapai 10,000 jualan menjelang 2025. Kilang CKD di Chembong, yang dijadualkan memulakan pengeluaran pada Suku 1 2025, akan membolehkan kami menawarkan model NETA yang dipasang secara tempatan, memastikan penghantaran lebih cepat dan harga yang kompetitif."

C:/Users/ZDY/Desktop/哪吒/稿件/素材/微信图片_20240523100427.jpg微信图片_20240523100427

Cik MinXue Li, Naib Presiden NETA Auto Overseas (paling kanan) bersama Pengguna NETA V-II di Malaysia

Peneraju Pembangunan Hijau

Kedua-dua pemimpin menegaskan semula komitmen NETA untuk mempromosikan pembangunan hijau dalam industri automotif Malaysia. Dengan visi "Teknologi untuk Semua," NETA berhasrat untuk membawa "EV Pintar yang Dapat Dicapai" kepada pengguna Malaysia dan berusaha menjadi penyumbang utama dalam pasaran elektrik tulen.

Tentang NETA Auto

NETA Auto adalah syarikat kenderaan pintar tenaga baharu global yang terkemuka, komited untuk menjadikan teknologi canggih dapat diakses oleh semua orang. Dengan fokus pada inovasi dan kualiti, NETA Auto terus menetapkan penanda aras baharu dalam industri kenderaan elektrik.

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.