NETA Auto Meneroka Keunggulan Automotifnya di Hong Kong semasa Merancang Perluasan Global

2024-05-28

Hong Kong, China, 24 Mei. Hari ini, kedai pertama NETA Auto di Hong Kong mengadakan pembukaan besar-besaran dengan acara bertabur bintang. Miss Hong Kong Crystal Fung Ying Ying dan pemain bola sepak Hong Kong Matthew Elliot Orr Wing Kai menghadiri upacara tersebut, dengan Choi Kit Tung Kity sebagai hos. Sebagai pusat NETA Auto pertama di Hong Kong, NETA Hong Kong tidak hanya mempamerkan NETA AYA yang baru dilancarkan, tetapi juga NETA X, NETA GT, dan NETA S yang sangat dinantikan.

Encik Zhou Jiang (Alan Zhou), Naib Presiden Neta Auto & Presiden Jabatan Perniagaan Luar Negeri (ketiga dari kiri), Encik Sun Guang (Wilson Sun), Naib Presiden Penolong Neta Auto & Naib Presiden Eksekutif Jabatan Perniagaan Luar Negeri (kedua dari kiri), Encik Frank Lai, CEO Dah Chong Hong Holdings Limited (keempat dari kiri), bersama tetamu penting yang mengunjungi.

Terletak di Jalan Kai Cheung di Kowloon Bay, NETA Hong Kong mempunyai penampilan moden - sejumlah blok berwarna-warni dan transparan serta bentuk geometri memberikan lapisan yang unik. Konsep reka bentuk keseluruhan sangat selaras dengan DNA jenama NETA Auto yang sentiasa berinovasi dan mengejar kemungkinan tanpa had. Kawasan pameran kenderaan yang eksklusif dan kawasan rehat yang selesa untuk pelanggan di kedai juga sepenuhnya mencerminkan bahawa NETA Auto sangat menghargai pelanggannya.

2024-05-24 21:28:12.175000

Pegawai eksekutif NETA Auto dan Dah Chong Hong bersama tetamu terhormat menghadiri upacara dan pameran kereta.

NETA AYA, produk utama pembukaan besar, adalah SUV bandar bertenaga elektrik 100% yang baru. Skrin kawalan sentuh penuh definisi tinggi 14.6-inci terkemuka menyediakan paparan yang lebih besar dan jelas, yang sangat memperkayakan pengalaman memandu dan menonjolkan kelebihan Teknologi NETA. NETA AYA juga unggul dalam hal jangkauan, dengan jangkauan sehingga 401 kilometer (menurut standard NEDC) untuk memenuhi keperluan pengangkutan bandar harian dan perjalanan rekreasi. Selain itu, ia menyokong pengecasan cepat, yang dapat mengecas dari 30% hingga 80% dalam setengah jam sahaja, menjimatkan banyak masa pengguna. Dan ruang dalaman yang luas dan bagasi besar 335L menyediakan ruang simpanan yang mencukupi untuk penumpang, menjadikan perjalanan lebih senang dan selesa. Dengan prestasi dan keselesaan yang luar biasa, NETA AYA akan segera mencatatkan namanya di pasaran SUV elektrik Hong Kong, menjadi pilihan ideal untuk menyesuaikan diri dengan persekitaran dan gaya hidup yang cepat di Hong Kong, dan komited untuk memberikan pengalaman keselesaan yang tiada tandingannya.

2024-05-24 21:29:25.312000

Encik Zhou Jiang, Naib Presiden Neta Auto & Presiden Jabatan Perniagaan Luar Negeri, memberikan ucapan.

Encik Zhou Jiang, Naib Presiden NETA Auto, berkongsi jenama dan pengantarabangsaan NETA Auto pada acara pelancaran. Beliau menyatakan bahawa NETA Auto mempertahankan nilai-nilai "Teknologi untuk Semua" dan wawasan untuk membuat "EV Pintar yang Boleh Disentuh," dan mempunyai siri teknologi dan platform yang canggih, termasuk Platform Shanhai, Platform Yunhe dan Teknologi HOZI 2.0. "NETA Auto secara rasminya memasuki pasaran Thailand pada Ogos 2022, dan pada 2023, ia telah mencapai bahagian pasaran hampir 20% di Thailand, menduduki tempat kedua," katanya. "Selain itu, ia menduduki tempat pertama dalam jumlah eksport global pengeluar kereta baru pada tahun 2023."

Selain itu, Encik Zhou Jiang memberikan pandangan tentang pembangunan NETA Auto di pasaran Hong Kong, beliau berkata "Kami merancang untuk membangunkan ibu pejabat global baru di Hong Kong, yang akan membentuk tata letak strategik dua tingkat dengan ibu pejabat di Shanghai. Kami juga telah menjalin kemitraan dengan Taman Sains dan Teknologi Hong Kong untuk membina Pusat R&D Cerdas dan Pusat Data Besar, dengan luas lebih daripada 40,000 kaki persegi. Yang lebih penting, adalah kehormatan NETA Auto untuk menandatangani perjanjian dengan DCH Auto, ejen jualan kereta utama di China, untuk mempersiapkan NETA Auto untuk melayani sepenuhnya pelanggan di Hong Kong. NETA Auto berharap melihat kereta elektrik pintar berkualiti tinggi masuk ke dalam kehidupan setiap pengguna Hong Kong."

Rancangan dan inisiatif NETA Auto di Hong Kong akan sangat meningkatkan perkhidmatannya untuk menyediakan produk dan pengalaman yang lebih baik kepada pengguna di rantau Asia-Pasifik dan secara global, memperkukuhkan lagi kedudukannya di pasaran EV global. Di masa depan, NETA Auto akan terus mendalami tata letak strategiknya di Hong Kong, menginnovasikan EV dan sistem perkhidmatannya untuk sesuai dengan pengguna Hong Kong dan global, membawa lebih banyak pilihan hijau dan pintar ke pasaran, menjadikan NETA Auto "NETA Dunia".

Mengenai NETA Auto

NETA Auto adalah syarikat kereta pintar tenaga baru global terkemuka, yang komited untuk menjadikan teknologi canggih boleh diakses oleh semua orang. Dengan tumpuan kepada inovasi dan kualiti, NETA Auto terus menetapkan piawaian baru dalam industri kenderaan elektrik.

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.