NETA bersedia untuk menghantar NETA V-II, sebuah kereta elektrik yang dihasilkan di Thailand, kepada pelanggan Thailand

2024-06-03

Bangkok, 31 Mei 2024: NETA secara rasmi telah memulakan penghantaran NETA V-II, sebuah kereta bandar elektrik 100%, kepada pelanggan Thailand. NETA V-II dihasilkan di fasiliti pengeluaran Thailand oleh pekerja Thailand, mengembodykan konsep "SMART & PLAY".

1

NETA mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat dalam operasinya dan mengumumkan komitmennya untuk menganjurkan aktiviti pemasaran berterusan untuk memperkenalkan pengalaman pemanduan kereta elektrik NETA V-II kepada pengguna Thailand.

2

Tuan Shu Gangzhi, Pengurus Besar NETA Auto (Thailand) Co., Ltd.

"NETA ingin mengucapkan terima kasih kepada pelanggan Thailand atas kepercayaan mereka kepada jenama NETA, kerajaan Thailand atas sokongan berterusan, dan Bangchan General Assembly, rakan perniagaan utama kami dalam pengeluaran kereta elektrik di Thailand. Saya yakin bahawa teknologi kereta elektrik NETA, yang digabungkan dengan kemampuan pengeluaran pekerja Thailand, akan membuat produk kami diterima dengan baik oleh semua pelanggan sementara peniaga NETA di seluruh Thailand juga bersedia untuk mempersembahkan produk kami dan menyediakan perkhidmatan lengkap dan jagaan kepada semua pelanggan," kata Tuan Shu Gangzhi, Pengurus Besar NETA Auto (Thailand) Co., Ltd.

Yakin dalam Kualiti dari Kilang Pengeluaran Thailand oleh Orang Thailand untuk Orang Thailand

Semua di Thailand, Semua untuk Thailand

3

NETA V-II dihasilkan di kilang perakit kereta elektrik baru NETA di Bangchan Industrial Estate, sebuah kerjasama antara NETA dan Bangchan General Assembly Co., Ltd. Ini adalah kilang pengeluaran kereta elektrik 100% pertama NETA di luar China dan kilang pengeluaran kereta elektrik 100% pertama yang terletak di Thailand. Kilang ini mempunyai kapasiti pengeluaran sebanyak 30,000 unit setiap tahun. Kecekapan NETA dalam teknologi kereta elektrik, yang digabungkan dengan pengalaman lebih dari 50 tahun Bangchan General Assembly Co., Ltd. dalam merakit kenderaan untuk jenama mewah, membolehkan NETA untuk menyampaikan kereta elektrik berkualiti tinggi yang dihasilkan oleh orang Thailand kepada pengguna Thailand di bawah strategi "Semua di Thailand, Semua untuk Thailand".

NETA Bersedia untuk Membantu dengan Lebih 50 Bilik Pameran dan Pusat Servis Standard di Seluruh Negara

NETA kini mempunyai lebih dari 50 bilik pameran dan pusat servis yang diluluskan di Thailand, merangkumi Bangkok, kawasan sekelilingnya, dan bandar-bandar utama di seluruh negara. Pusat-pusat ini bersedia untuk melayani pelanggan. Syarikat juga sedang bersedia dalam semua aspek, termasuk melatih kakitangan untuk menyediakan perkhidmatan pelanggan profesional, menyediakan alat ganti untuk memenuhi keperluan pelanggan dengan segera, dan menyediakan bantuan kecemasan 24 jam kepada pelanggan melalui Pusat Panggilan NETA.

4

5

NETA V-II "SMART & PLAY"

NETA V-II adalah EV yang semua orang boleh memiliki dilengkapi dengan suite ciri-ciri keselesaan dan keselamatan yang lengkap. Ia mempunyai sistem hiburan sentuh 14.6-inci yang besar dengan sokongan Apple CarPlayTM, paparan maklumat pemanduan digital 12-inci, pengecas telefon tanpa wayar, dan kunci pintar dengan sistem Ride & Go yang membolehkan anda memandu sebaik sahaja anda membuka pintu. NETA V-II memberikan prestasi yang mencukupi dengan motor 95 kuasa kuda dan 150 Nm tork, dikuasakan oleh bateri ion litium yang menyediakan julat maksimum 382 kilometer setiap cas penuh mengikut piawai NEDC. Menyediakan kepada gaya hidup generasi baru, NETA V-II dilengkapi dengan fungsi V2L (Kenderaan ke Muatan) yang boleh membekalkan kuasa kepada alat elektrik dengan keluaran maksimum 3,300 watt. Varian NETA V-II SMART menambah keyakinan kepada setiap perjalanan dengan 8 sistem pembantu pemandu ADAS-nya, termasuk kawalan automatik lampu jauh, amaran perlanggaran hadapan, sistem pengereman kecemasan automatik, amaran keluar lorong, kawalan pelayaran adaptif, Bantuan Kesesakan Lalu Lintas, kawalan pelayaran pintar, dan amaran keluar lorong.

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.