Pelancongan global Xworld komuniti konsensus Worldcoin sedang giat dijalankan

2024-06-06

1717578288241

Encik Ruben, Presiden Global Xworld

Sejak Mei 2024, Xworld (ATM), komuniti konsensus Worldcoin (WLD) terbesar di dunia, telah berjaya mengadakan satu siri acara global berprofil tinggi di Seoul, Korea Selatan, Xi'an, China, Hangzhou, China, Tianjin, China dan bandar raya negara yang lain. Encik Ruben, presiden global Xworld, dan Encik John, perunding ibu pejabat AS, tidak berputus asa untuk terbang dari Amerika Syarikat ke Seoul, Korea Selatan dengan pesawat khas untuk menghadiri Persidangan Konsensus Asia Syiling Dunia dan ATM Majlis pelancaran Asia Korea Selatan, dan menyampaikan ucapan penting. Acara ini menarik minat Web3 dan kecerdasan buatan, pelabur dan profesional dari seluruh dunia Setiap tempat menarik ratusan peserta, dan setiap pertemuan langsung dalam talian mempunyai lebih daripada 8,000 penonton. Tujuan acara ini adalah untuk bersama-sama meneroka prospek pembangunan Worldcoin (WLD) dan Xworld (ATM), serta kesan masa depan Web3 dan era kecerdasan buatan. Dalam acara lepas, peserta berkongsi visi dan misi Worldcoin (WLD), generasi baharu mata wang digital berdasarkan teknologi blockchain dan kecerdasan buatan yang komited untuk membina infrastruktur kewangan yang terbuka dan terpencar, dan mempromosikan rancangan UBI konsensus Sam Altman untuk memberikan stipend percuma kepada 1 bilion orang di seluruh dunia.

Encik John, perunding ibu pejabat Xworld AS

Sebagai komuniti konsensus Worldcoin (WLD) terbesar di dunia, Xworld (ATM) ialah platform komuniti terbuka yang memainkan peranan penting dalam aktiviti pelancongan ini, menghimpunkan elit global dan pakar teknikal untuk membincangkan cara mempromosikan Worldcoin (WLD) dan Pembangunan ekosistem Xworld (ATM). Mengambil bahagian secara aktif dalam perbincangan dengan peserta, berkongsi hasil penyelidikan terkini dan aplikasi inovatif mengenai blockchain, kecerdasan buatan dan teknologi Web3, dan terokai bagaimana blockchain dan kecerdasan buatan boleh membentuk semula masa depan kewangan, rangkaian sosial, pendidikan dan bidang lain.

1717581599070

Pada masa hadapan, Xworld akan terus menjalankan aktiviti pelancongan konsensus di negara dan wilayah seperti Singapura, Jepun, Thailand dan Vietnam, memberikan lebih ramai orang peluang untuk memahami dan mengambil bahagian dalam ekosistem inovasi Worldcoin (WLD) dan Xworld (ATM). Acara ini akan terus menyediakan platform komuniti global untuk mempromosikan inovasi teknologi, perkongsian pengetahuan dan pembangunan koperasi. Peserta akan berpeluang untuk mendapatkan pemahaman mendalam tentang visi Worldcoin (WLD) dan Xworld (ATM), berinteraksi dengan pemimpin industri dan pakar, menemui peluang perniagaan yang berpotensi, dan bersama-sama meneroka perubahan ekonomi dan kewangan digital dalam era Web3 dan prospek kecerdasan buatan dan masa depan.

1717584386160

Jika kita katakan bahawa BTC (Bitcoin) yang dicipta oleh Satoshi Nakamoto adalah pemula mata wang digital dan perintis pembentangan nilai digital. Kemudian ETH (Ethereum) yang dicipta oleh budak lelaki Rusia V God adalah perintis persembahan ekologi digital.

WLD+ATM yang dicipta oleh Sam Altman akan menjadi perintis aplikasi digital yang didorong oleh AI BTC (Bitcoin) mempunyai nilai pasaran satu trilion dolar AS, dan ETH (Ethereum) mempunyai nilai pasaran 100 bilion dolar AS mempunyai alasan mutlak untuk mempercayai bahawa siling teknologi AI, platform ChatGpt dengan ratusan juta pengguna berbayar, dan WLD+ATM yang dibawa ke dunia oleh Sam Altman yang kontroversial pasti akan menjadi sama seperti BTC dan ETH A world- empayar digital kelas dengan trilion aplikasi.

Ekosistem Xworld (ATM) menyepadukan susun atur pembayaran digital ekosistem Vibrant Elon Musk.

ATM海报1-EN

Xworld (ATM) akan membawa ahli keluarganya mencapai langkah strategik seratus kali ganda dalam masa dua tahun. Kami percaya bahawa dalam Xworld (ATM), setiap ahli keluarga boleh mencari peluang pembangunan mereka sendiri, bekerjasama untuk mencipta keajaiban kita sendiri dalam era digital, menjadi pencipta dan saksi dalam revolusi digital ini, dan bergerak ke arah masa depan yang seratus kali ganda lebih berkemungkinan!

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.